WIND2WIN

 Ние сме морски хора, които изпитват дълбоко преклонение пред силата и мощта на природните стихии. Уиндсърфът и морето са наша страст от ранна детска възраст, именно това ни събра заедно. 
WIND2WIN е предизвикателството, с което искаме да покажем отношението си към морето и колко е важно да го пазим чисто
Илияна и Йоан
yavkata
Явор Колев

Отговорник на главния осигуряващ съд и цялостната комуникация и координация на вода по време на предизвикателството е Явор Колев. Бивш национален треньор по ветроходство, водещ треньор за Български Олимпийски отбор по ветроходство, основател на Ultramarine ветроходни курсове и пътешествия. 

12247689_1662140647396981_2302850486097518511_o
berov
Димитър Беров

Морски еколог, работещ в Лабораторията по морска екология към ИБЕИ-БАН. От малък е влюбен в морето и неговите стихии, а от десет години се занимава с проучвания на черноморските екосистеми по българското крайбрежие и влиянието на различни човешки дейности върху тях.

veli
Велизара Стоилова

Морски биолог, завършил магистратура ‘‘Животинско поведение“ в Queens University, Белфаст. Работила е по множество проекти, проучвайки поведението на китовете и делфините. Завършила соло пътешествие от 5000 км с велосипед от Лисабон до София, с кауза.

maya
Мая Иванова

Графичният дизайнер на проекта WIND2WIN. Погълната изцяло от магията на летенето, тя е запален парапланерист. Магистър в Политехническия университет в Милано – специалност Product Service System Design. Нейната страст са красотата, приключенските спортове и реализирането на проекти с благородна кауза.

Akasha Surf School е организатор на предизвикателството WIND2WIN.  Училището има за цел да възпитава отношение към околната среда, чрез практикуването на екстремни водни спортове. Уиндсърфът е основна дисциплина в училището, а  основатели и опитни инструктори са Илияна Стоилова и Йоан Колев. 

Част от международната неправителствената организация Surfrider Foundation Europe. Дейността им е посветена на опазване на морето, плажовете, вълните, водата и хората, които ги обичат. Организират редовни почиствания, спортни събития и разработват специализирани образователни програми за училищата.

Remove Remove Prod. e продуцентска компания, базирана в София. Атанас Куцев, Борислав Ингилизов и Георги Гаврилов са професионалисти в аудио-визуалните продукции. Зад гърба си имат редица реклами, клипове и късометражни документални и анимационни филми.

Beardfrost е производствена къща с пълно обслужване, специализирана в реклами и документални филми. Това, което ни свързва, е нашата любов към приключенията и ние винаги се стремим да прехвърлим тази страст на всеки един кадър от нашата работа.