Ние сме морски хора, които изпитват дълбоко преклонение пред силата и мощта на природните стихии. Уиндсърфингът и морето са наша страст от ранна детска възраст и именно това ни събира заедно, за да започнем целенасочена работа, за развитието на спорта.
Илияна и Йоан
yavkata
Явор Колев

Отговорник на главния осигуряващ съд и цялостната комуникация и координация на вода по време на пътуването е Явор Колев. Бивш национален треньор по ветроходство, водещ треньор за Български Олимпийски отбор по ветроходство, основател на Ultramarine ветроходни курсове и пътешествия. 

12247689_1662140647396981_2302850486097518511_o
berov
Димитър Беров

Морски еколог, работещ в Лабораторията по морска екология към ИБЕИ-БАН. От малък е влюбен в морето и неговите стихии, а от десет години се занимава с проучвания на черноморските екосистеми по българското крайбрежие и влиянието на различни човешки дейности върху тях.

veli
Велизара Стоилова

Морски биолог, завършил магистратура ‘‘Животинско поведение“ в Queens University, Белфаст. Работила е по множество проекти, проучвайки поведението на китовете и делфините. Завършила соло пътешествие от 5000 км с велосипед от Лисабон до София, с кауза.

maya
Мая Иванова

Графичният дизайнер на проекта WIND2WIN. Погълната изцяло от магията на летенето, тя е запален парапланерист. Магистър в Политехническия университет в Милано – специалност Product Service System Design. Нейната страст са красотата, приключенските спортове и реализирането на проекти с благородна кауза.

Част от международната неправителствената организация Surfrider Foundation Europe. Дейността им е посветена на опазване на морето, плажовете, вълните, водата и хората, които ги обичат. Организират редовни почиствания, спортни събития и разработват специализирани образователни програми за училищата.

Akasha Surf School е организатор на предизвикателството WIND2WIN. В Akasha се обучава уиндсърф, кайтсърф, SUP – дисциплини “wave” и “technical race”, SUP йога, а от 2018 година й скимбординг. Преподаватели в отделните дисциплини са състезатели и професионалисти с дългогодишна практика.

Remove Remove Prod. e продуцентска компания, базирана в София. Атанас Куцев, Борислав Ингилизов и Георги Гаврилов са професионалисти в аудио-визуалните продукции. Зад гърба си имат редица реклами, клипове и късометражни документални и анимационни филми.